Logo AVAMET
Benvolgut visitant, si us plau, ingressa Recuperar contrasenya
AVAMET paisatges
Union Alcoyana

Santa Magdalena de Polpís

Informació i característiques de l′estació

Les dades de l'estació de Santa Magdalena de Polpis (Baix Maestrat) estan registrades per una Davis Vantage Vue instal.lada de nova adquisició el dia 2/11/2014.

La ISS està instal.lada sobre un pal de metall, a 2 metres de la teulada i a 14 metres del carrer, amb tres tensors per a evitar qualsevol vibració en jornades de fortes ventades.

La ISS envie de cada 2,5 segons informació a la cònsola Davis situada a 10 metres de distància. Al mateix temps, un mini PC connectat a un mini SAI, puja les dades al servidor AVAMET. La conexió internet és via mòbil i a travès d'un mini ROUTER.

Els registres de pluja són corregides per un pluviòmetre HELLMANN 200, instal.lat de nova adquisició el dia 1/01/2010.

El pluviòmetre manual es troba instal.lat a una distància d'uns 10 metres (aproximadament) de l'estació automàtica, perfectament anivellat i amb una alçada d'uns 27 centímetres sobre el sol més proper a la boca del pluviòmetre.

Agraïments a tot l'equip tècnic d' AVAMET i especialment al company Vicent Ibáñez per totes les millores aconseguides amb l'instal.lació.Logo AVAMET blanc
Web allotjada a Sollutia
Llicència de Creative CommonsLa web d'AVAMET i els seus continguts estan subjectes a una llicència de
Reconeixement - No Comercial - Compartir igual
Avís legal - Política de privacitat - Política de cookies
NOVES ESTACIONS: Alpuente - la Torre (Soci), Gaibiel (Ajuntament/Soci), Almenara - Comunitat de Regants (Soci), Gandia - Camí de la mar (Soci), Ayódar (Soci),  Busot - Policia Local (Ajuntament/Soci), Vilafranca - la Pobla del Bellestar (Ajuntament/Soci), la Serratella (Ajuntament/Soci),  Xixona - Cantal del Tormo (Soci),  Castelló de la Plana - Edifici Capitol (Soci),  Algimia de Almonacid (Soci) - - -